Network Acceleration

Verkon optimointi

Verkon optimoinnilla tarkoitetaan liikenteen tehostamisen keinoja verkossa, jolla on tietty kapasiteetti. Verkon optimointi tehdään OSI-mallin tasoilla 4-7. Verkkoliikenteen tehostamisessa käytetään erilaisia ratkaisuja riippuen palvelutoimittajasta.

 

Toimintaperiaate

Verkkoliikenne tunnistetaan, puretaan osiksi ja salataan. Näin voidaan tehostaa verkkoliikenteen priorisointia, joka takaa tärkeimmän tiedon nopean liikkumisen. Usein tarvittava muuttumaton tieto tallennetaan automaattisesti välimuistiin, eikä kyseistä tietoa tarvitse tämän jälkeen kuljettaa verkkopisteiden välillä.

 

Mahdollisuudet

Jos ympäristössäsi on etätoimipisteitä ilman riittävää kaistanleveyttä, voit verkon optimoinnilla taata sovellusten täydellisen toiminnan. Näin toimipisteiden maantieteellinen sijainti ei rajoita yrityksesi toimintaa.

 

Tuotteet

Access Solutions on toimittanut verkon optimoinnin ratkaisuja vuodesta 2007 lähtien. Access Solutions on toimittanut Expand Networksin, Citrixin sekä Riverbedin optimointiratkaisuja. Tällä hetkellä edustamme Citrix- ja Riverbed-tuotteita. Molemmilla on omat vahvuutensa, joten tutustu tuotteisiin alla olevista linkeistä ja valitse itsellesi sopivin vaihtoehto!