GreenIT

GreenIT – tehosta ylläpitoa ja säästä sähköä

Thin Client – vaihtoehto PC:lle

Kevytpäätteillä eli Thin Clienteilla säästät sähköä ja pienennät ylläpitokustannuksia. Thin Clientin sähkönkulutus on vain noin 7 W. Voit säästää energiankulutuksessa kymmeniä tuhansia euroja verrattuna perinteiseen PC-ympäristöön.
Thin Client -laitteen arvioitu käyttöikä on 5 vuotta, hyvissä olosuhteissa jopa 7–10 vuotta. Kevytpäätteissä ei ole liikkuvia ja rikkoutuvia osia, kuten kovalevyä tai tuuletinta. Siksi Thin Client on myös äänetön vaihtoehto.

Access Solutionsin kautta saat Dell Wyse ja Igel Thin Clientit. Vaihtoehtoisia käyttöjärjestelmiä ovat ThinOS, Linux ja Windows 7, 8.1, 10 embed.

 

Vakioitu ympäristö tuo tietoturvaa.

Työpöytävirtualisointi tekee IT-ympäristöstäsi automaattisesti vakioidun. Arvostatko tietoturvallista kokonaisuutta, jossa vihreät arvot on otettu huomioon? GreenIT ratkaisussamme kaikki yhteydet laitteen ja palvelujen välillä ovat suojattuja, jolloin laitteen rikkoutuessa tai kadotessa kaikki tiedot ovat turvassa.

 

Työpöytävirtualisointi mahdollistaa joustavan työnteon

Virtuaalityöpöydällä voit käyttää kaikkia sovelluksia kotona, messuilla, kokouksissa ja työpaikalla päätelaitteesta riippumatta. Virtuaalityöpöydältä tarjottavat sovellukset kulkevat saumattomasti päätelaitteiden välillä ja paikasta riippumatta, jolloin yrityksesi työntekijät voivat tehdä töitä missä tahansa ja milloin tahansa.

 

Thin Client -ratkaisu yksinkertaistaa päivitystä Windows 7 -käyttöjärjestelmästä Windows 8 / Windows 10 -käyttöjärjestelmään.

Onko yrityksessäsi tiedossa työasemien käyttöjärjestelmien uusinta tulevaisuudessa? Virtuaalityöpöytäratkaisussa voit tehdä käyttöjärjestelmäpäivityksen yhdessä yössä. Tällöin käyttäjille voidaan myös näyttää Windows 7- ja Windows 10 -työpöydät yhtä aikaa, joten ympäristön muutos tapahtuu todella joustavasti.