Access

Pääsynhallinta

 

Pääsetkö yrityksesi palveluihin Internetistä?

Tiedätkö mitä tai kuka verkossasi liikkuu?

Oletko keskittänyt pääsynhallintaratkaisusi?

Miten integroida pilvipalvelut pääsynhallintastrategiaan?

 

Näihin kysymyksiin Citrix ADC on täydellinen vastaus!

Citrix ADC:n avulla voit suojata verkkosi ja toteuttaa pääsynhallintamallin juuri haluamallasi tavalla.

 

ADC-pääsynhallintalaitteiston avulla voit antaa henkilöstöllesi ja asiakkaillesi yksinkertaisen ja vaivattoman pääsyn yrityksesi sovelluksiin. Verkkosisällön välitys toimii nopeasti ja tehokkaasti. ADC-ratkaisulla saadaan välittömiä säästöjä laitteistoinvestoinneissa laitteen monipuolisten ominaisuuksien ansiosta.

 

ADC-laitteissa yhdistyy lukuisa määrä tekniikoita, joita hyödyntämällä tarjoat parhaan mahdollisen loppukäyttäjäkokemuksen missä päin maailmaa tahansa.

Näitä tekniikoita ovat esimerkiksi pääsynhallintaratkaisu, SSL VPN, sovelluspalomuuri, kuormantasaus, sovellusten optimointi, verkkopohjainen sovellusten toimitus, välimuisti, verkkosovellusten kiihdytys, pilvipalvelujen integrointi eri autentikointitasoilla, SSO-ratkaisut sekä tiedostopalvelut.

 

ADC:lla voit yhdistää kaikki pääsynhallintaan kuuluvat toiminnallisuudet yhdeksi Information Protect -rajapinnaksi, jota hallitset keskitetysti. Näet aina mitä sovelluksia ulkoverkosta tai yrityksesi sisältä käytetään – ja miten niitä käytetään.

Citrix ADC voidaan asentaa virtuaalisena tai laitteistona, ja maksat vain käytettävien ominaisuuksien mukaan (Pay-As-You-Grow). Voit aloittaa tulevaisuuden pääsynhallintaratkaisun käytön heti virtuaalilaitteella ja vähitellen kasvattaa ympäristöäsi ja ottaa laitteiston käyttöön volyymin kasvaessa.

 

ShareFile

Citrix ShareFile on pilvipalvelu, joka mahdollistaa tiedon jakamisen ja säilyttämisen. ShareFile mahdollistaa käyttäjien sujuvan yhteistyön kaikkialla ja kattaa yrityksen tietoturvavaatimukset. Tämän ratkaisun avulla yritykselläsi on mahdollista luoda räätälöity ja salasanasuojattu alue, jonne voi siirtää tiedostoja ja jakaa niitä asiakkaiden kesken helposti ja turvallisesti.

ShareFilen kautta pystyt myös määrittelemään käyttäjien luku- ja käyttöoikeudet. Jos yrityksesi pitää lähettää suuria tiedostoja sähköpostitse, tehdä turvallinen tiedostosiirto tai luoda alue yhteisille tiedostoille yhteistyökumppanien kanssa, ShareFile on ratkaisu yrityksellesi. ShareFilea on mahdollista käyttää millä tahansa päätelaitteella, myös mobiililaitteilla. ShareFile StorageZonella voit luoda ShareFile -pilvipalvelun omaan konesaliisi ja tiedät missä tiedostosi sijaitsevat.