Yritys

Cloud computingAccess Solutions Oy on perustettu vuonna 2007. Tarjoamme asiakkaillemme konsultointia ja asiantuntijapalveluita erilaisiin IT-infrastruktuurien muutostarpeisiin. Yhteistyökumppanimme ovat Citrix, Microsoft, Riverbed, DellWyse, Igel, Symantec, PHD Virtual, Trend Microja Thawte. Asiantuntijoillamme on näiden tuotteiden kattava sertifiointi. Koulutamme henkilöstöämme aktiivisesti ja tutkimme uusia tuotteita sekä käytössä olevien tuotteiden uusia ominaisuuksia – näin pystymme tarjoamaan asiakkaillemme aina parhaimmat ratkaisut.

Access Solutions tuo yritykseesi GreenIT-ajattelua. Sivustomme GreenIT-osiossa voit nähdä, miten energian kulutus on oleellinen osa IT-infrastruktuurin kulurakennetta ja miten yrityksesi voi tehostaa infrabudjettiaan energiaa säästämällä. Toteutamme asiakkaidemme olemassa olevat IT-ympäristöt mahdollisimman energiatehokkaasti käyttäen uusinta teknologiaa.
Erikoisosaamistamme ovat mm. sovelluspaketointi, virtuaalityöpöytäratkaisut (VDI), pääsynhallinta, verkon reunan pilvi-integraatiot, verkonoptimointi ja verkonkiihdytys. Access Solutions tarjoaa asiantuntijapalveluita sekä keskikokoisille yrityksille että suurille konserneille.

 

Citrix Partner    Microsoft Partner    Dellwyse Symantec PHD Virtual

AmazonTrendmicroIgel Technology
RiverbedThawte