Yritys

Access Solutions Oy on perustettu vuonna 2004. Olemme yrityksenä suuntaanäyttävä kumppani Asiakkaillemme. Avullamme Asiakkaat ovat saaneet tehostettua liiketoimintaansa. Sekä tehneet merkittäviä kustannussäästöjä toimivilla ratkaisuillamme.

 

ACCS ratkaisu "SimblityAutonomics" Tehostaa palveluiden toimintaa ja sovellusten käytettävyyttä, yksinkertaistaen käyttäjän käytettävyyttä ja pääsyä. ”SimblityAutonomics” on Access Solutions Oy:n konsepti tehostaa työntekoa, kilpailukykyä ja joustavuutta.

 

Yhteistyökumppanimme ovat Citrix, Microsoft, VMWare, DellWyse, Igel, Trend Micro etc. Asiantuntijoillamme on näiden tuotteiden kattavat sertifioinnit. Yrityksemme työntekijöillä on vuosikymmenien kokemus järjestelmien ylläpidosta. Olemme Suomen vanhimpia Citrix järjestelmien kehittäjiä ja oma sovelluskehityksemme on tuottanut monia erilaisia sovelluksia tehostamaan liikentoimintaa ja kilpailukykyä.

 

Access Solutions tuo yritykseesi SimblityGreenIT-ajattelua. Sivustomme GreenIT-osiossa voit nähdä, miten energian kulutus on oleellinen osa IT-infrastruktuurin kulurakennetta ja miten yrityksesi voi erottua joukosta energiaa säästämällä. Toteutamme asiakkaidemme olemassa olevat IT-ympäristöt mahdollisimman energiatehokkaasti käyttäen uusinta teknologiaa.

 

Erikoisosaamistamme ovat mm. sovellusintegrointi, virtuaalityöpöytäratkaisut (VDI), pääsynhallinta, verkon reunan pilvi-integraatiot, verkon optimointi ja verkonkiihdytys. Access Solutions tarjoaa asiantuntijapalveluita kaikenkokoisille yrityksille.