Application DeliveryAccess SolutionsNetwork AccelerationGreen IT

Access Solutions - Citrix Gold Partner

Citrix Gold Partner

Access Solutions Oy on hyväksytty 1.11.2012 alkaen Citrix Gold partneriksi. Gold partnerit ovat korkean asiantuntijuuden omaavia yhteystyökumppaneita, jotka hallitsevat useita Citrix-tuotteita ja toimivat tiivissä yhteistyössä Citrixin kanssa. Access Solutionssin Oy asiantuntijat ovat tehneet Citriix liittyviä asennuksia vuodesta 1998 lähtien. Voit luottaa Access Solutions Oy:n ammattitaitoon.

XenDesktop - Thin Clients

XenDesktop

Harkitsetko IT-ympäristösi muutosta tulevana vuonna 2013? XenDesktop on erinomainen ratkaisu, jolla tehostat IT-palveluidesi toimintaa. Voit hallita IT-ympäristöäsi helposti ja mahdollistaa etätyön sekä monet eri päätelaitteet. Voit myös hallita työasemiasi keskitetysti. Jos nämä kuulostavat merkittäviltä asioilta, lue case study alla olevasta linkistä.

Lue Staran case study XenDesktopin ja Thin Clientien hyödyntämisestä!

Pilvipalvelut

Oletko harkinnut IT-ympäristösi siirtämistä pilveen. Voit siirtää osan tai koko IT-ympäristösi Access Solutions Pilvipalveluun. Hallitset ympäristöäsi edelleen, mutta sinun ei tarvitse huolehtia päivityksistä ja ympäristön toiminnasta. Access Solutionsin asiantuntijat takaavat ympäristösi luotettavan toiminnan pilvipalvelussa. Ota yhteyttä ja teemme tarjouksen räätälöidystä pilvipalvelusta juuri sinulle.

Pilvipalvelut

NetScaler

Cloud Gateway

Tarvitseeko yritysverkkosi optimointia ja pääsynhallintaa? Tehdäänkö yrityksessäsi paljon etätyötä? Haluatko, että Citrix-palvelusi toimivat tehokkaasti 99,99% varmuudella? Toimivatko esim. Sharepoint, Exchange, Lync, SAP, tai muut intranet-palvelut hitaasti etäkäytössä? Netscaler nopeuttaa kyseisiä palveluja, on käyttäjä missä tahansa. Netscalerista on myös VPX-versiot, jotka voidaan asentaa virtualisointialustaasi (XenServer, VMware tai Hyper-V), jolloin et tarvitse erillisiä palvelimia. Pyydä tarjous räätälöidystä Netscaler ratkaisusta!

Cloud Gateway

Cloud Gateway

Onko ympäristössäsi liikaa salasanoja ja käytät Citrix Xenapp-ympäristöä? Citrix Cloudgatewayllä voit luoda sovelluksiisi Single sign-on ominaisuuden. Kirjaudut vain kerran järjestelmääsi, jonka jälkeet sovellukset toimivat ilman salasanaa. Näin helpotat käyttäjiesi työskentelyä poistamalla turhat kirjautumiset.

ShareFile

Cloud Gateway

Onko yrityksessänne suuria tiedostoja, joita ei voi lähettää sähköpostitse? Ovatko tiedostot kuitenkin luottamuksellisia ja haluat niiden sijaitsevan omassa ympäristössäsi? ShareFilen avulla voit jakaa tiedostoja määrätyn ajan nimetyille käyttäjille ja ulkopuoliset tunnukselliset toimijat voivat tallentaa tiedostoja järjestelmään.