Application Delivery Access Solutions Network Acceleration Green IT

Tie tehokkaaseen ja joustavaan työpöytien virtualisointiin

Access Solutions tarjoaa sinulle parhaimmat ratkaisut työpöytävirtualisoinnin osalta. Tarjoamamme NetScaler-pääsynhallintaratkaisu takaa sen, että virtualisoitu työpöytäsi kulkee aina mukana, käytit sitä sitten miltä tahansa päätelaitteelta ja missä tahansa. Virtualisoituun työpöytään asennetaan yrityksesi sovellukset ja ne ovat aina käytettävissäsi internet-yhteyden kautta. Xendesktop-ympäristö voidaan luoda Windows XP, Vista, Windows 7 -käyttöjärjestelmille. Kauttamme työpöytävirtualisointi on mahdollista myös Windows Server 2012 ja Windows 8 -käyttöjärjestelmille.

Xendesktop/Netscaler

Daas-palvelu

Desktop as a Service sopii sinulle, jos olet kiinnostunut työpöytävirtualisointiratkaisusta, mutta et halua lisätä yrityksesi palvelinkapasiteettia. DaaS-palvelulla saat yrityksellesi räätälöidyn virtuaalityöpöytäratkaisun ja voit valita, pidätkö olemassa olevan ympäristösi omassa konesalissa vai siirrätkö sen palveluntarjoajan konesaliin. Palveluun kuuluu myös etätyömahdollisuus. Näin saat käyttöösi virtuaalityöpöytäratkaisun, joka on aina käytettävissäsi ilman ylläpitohuolia.

Netscaler-pääsynhallinta ja kuorman tasaus

netscaler-pääsynhallinta

Netscalerin avulla voit hallita yrityksesi tietoliikennettä. Jos web-palvelusi tarvitsee kuorman tasausta tai varmenteella suojattua yhteyttä, Netscalerilla voidaan parantaa jo olemassa olevan web-palvelun turvallisuutta ja toimintaa. Netscaler toimii välimuistina, jonka avulla loppukäyttäjälle sivustot avautuvat nopeammin ja tarpeen mukaan sivustot voidaan myös suojata varmenteella. Voit myös määrittää Netscalerin tunnistamaan mahdolliset ongelmatilanteet taustapalveluissa ja sulkemaan pois kaatuneen palvelun, jolloin loppukäyttäjä ei koskaan pääse avaamaan toimimatonta sivua. Puuttuuko yritykseltäsi luotettava SSL-VPN yhteys? Netscalerin avulla voidaan luoda yrityksellesi luotettava SSL-VPN yhteys, edellyttäen, että yrityksessäsi on käytössä Citrix-ympäristö, kuten Xenapp, Xendesktop, XenClient, XenMobile tai ShareFile. Netscalerilla voidaan luoda lisää vakautta Citrix ympäristöön. Netscalerilla saat Citrix ympäristöön luotettavan etätyöympäristön tarvitsemillasi työkaluilla. Referenssiasiakkaamme Netscaler-pääsynhallintatuotteelle on Finnair Oyj.

XenClient

Ovatko yrityksesi kannettavat tietokoneet varmistettu turvallisesti? XenClientin avulla voit varmistaa kannettavat tietokoneet tuomatta niitä yrityksen verkkoon. Kannettavien tietokoneiden rikkoutuessa. loppukäyttäjien tiedot ovat tallessa datakeskuksessa ja voit palauttaa käyttäjän tiedot juuri sellaisina, kun ne viime käyttökerralla olivat. XenClient mahdollistaa yhdessä kannettavassa useamman käyttöjärjestelmän samanaikaisesti, esim. Windows XP ja Windows 7. Loppukäyttäjä voi vaihtaa käyttöjärjestelmää ja työpöytää kesken työnteon käynnistämättä tietokonetta uudestaan. XenClient integroituu myös Xendesktop-ympäristön kanssa, joten loppukäyttäjä voi tarvittessa käyttää virtuaalista työpöytäänsä myös internet-selaimella tai muulla päätelaitteella. XenClient lisää tietoturvaa ja parantaa etätyöskentelymahdollisuuksia. xenclient

XenMobile

Xenmobile

Liikkuvuus on etusijalla yrityksissä ja monet työntekijät haluavat pääsyn yrityksen sovelluksiin ja tietoihin helposti ja nopeasti kaikkialla. XenMobile on ratkaisu, joka mahdollistaa käyttäjille suojatun pääsyn esimerkiksi sähköpostiin, internetiin, dokumentteihin ja muihin sovelluksiin mobiililaitteiden kautta. XenMobile voidaan integroida muihin Citrix-tuotteisiin, joita ovat muun muassa Netscaler, XenApp, XenDesktop ja ShareFile.

ShareFile

Sharefile

Citrix ShareFile on pilvipalvelu, joka mahdollistaa tiedon jakamisen ja säilyttämisen. ShareFile mahdollistaa käyttäjien sujuvan yhteistyön kaikkialla ja kattaa yrityksen tietoturvavaatimukset. Tämän ratkaisun avulla yritykselläsi on mahdollista luoda räätälöity ja salasanasuojattu alue, jonne voi siirtää tiedostoja ja jakaa niitä asiakkaiden kesken helposti ja turvallisesti. ShareFilen kautta pystyt myös määrittelemään käyttäjien luku- ja käyttöoikeudet. Jos yrityksesi pitää lähettää suuria tiedostoja sähköpostitse, tehdä turvallinen tiedostosiirto tai luoda alue yhteisille tiedostoille yhteistyökumppanien kanssa, ShareFile on ratkaisu yrityksellesi. ShareFilea on mahdollista käyttää millä tahansa päätelaitteella, myös mobiililaitteilla. ShareFile StorageZonella voit luoda ShareFile -pilvipalvelun omaan konesaliisi ja tiedät missä tiedostosi sijaitsevat.