Application DeliveryAccess SolutionsNetwork AccelerationGreen IT

Access Solutions Oy:n asiakkaalle kunniamaininta

Stara – Helsingin kaupungin kunnossapitoyksikön tietohallinto osallistui Helsingin kaupungin sisäiseen energiansäästökilpailuun. Stara osallistui kilpailuun listaamalla vuoden 2013 aikana toteutetut energiansäästötoimenpiteet, joita olivat mm. vaihto 150 kpl pöytäkoneita Dell Wyse Thin Clienteihin ja Citrix XenDesktopin käyttöönotto loppukäyttäjille. Lopputuloksena kilpailusta oli kunniamaininta Helsingin kaupungilta:

NetScaler Cloud Gateway

Netscaler

Netscalerin avulla voit hallita yrityksesi tietoliikennettä. Jos web-palvelusi tarvitsee kuorman tasausta tai varmenteella suojattua yhteyttä, Netscalerilla voidaan parantaa jo olemassa olevan web-palvelun turvallisuutta ja toimintaa. Netscaler toimii välimuistina, jonka avulla loppukäyttäjälle sivustot avautuvat nopeammin ja tarpeen mukaan sivustot voidaan myös suojata varmenteella. Voit myös määrittää Netscalerin tunnistamaan mahdolliset ongelmatilanteet taustapalveluissa ja sulkemaan pois kaatuneen palvelun. Silloin loppukäyttäjä ei koskaan pääse avaamaan toimimatonta palvelua. Puuttuuko yritykseltäsi luotettava SSL-VPN yhteys? Netscalerin avulla voidaan luoda yrityksellesi luotettava SSL-VPN yhteys, edellyttäen, että yrityksessäsi on käytössä Citrix-ympäristö, kuten Xenapp, Xendesktop, XenClient, XenMobile tai ShareFile. Netscalerilla voidaan luoda lisää vakautta Citrix ympäristöön. Netscalerilla saat Citrix ympäristöön luotettavan etätyöympäristön tarvitsemillasi työkaluilla. Referenssiasiakkaamme Netscaler-pääsynhallintatuotteelle on Finnair Oyj. Netscalerilla voidaan yhdistää henkilökohtainen pilvi privaattipilveen ja julkisiin pilviin. Netscaleria on fyysisinä ja virtuaalisina laitteina, jokaiseen käyttötarkoitukseen.

NetScaler Cloud Gateway

Storefront

Citrix Unified Storefront on ensimmäinen sovellusalusta, joka kokoaa, kontrolloi ja toimittaa sovellukset ja tiedot, mukaan lukien Windowsin, internetin, SaaS ja mobiilisovellukset, kaikkiin laitteisiin. StoreFront integroituu kaikkien Citrix-tuotteiden kanssa. StoreFront tarjoaa mobiili- ja loppukäyttäjille intuitiivisen käyttökokemuksen kaikkiin yrityssovelluksiin ja – tietoihin, missä tahansa, millä päätelaitteella tahansa. StoreFront integroituu yleisimpiin SaaS-pilvipalveluihin.

Storefront

XenDesktop HDX 3D Pro

XenDesktop HDX 3D Pro on raskasta grafiikan suorittamista tukeva työpöytävirtualisointiratkaisu toimisto- ja etätyöntekijöille. HDX 3D Pro tukee 3D-grafiikkasovelluksia, kuvakäsittelyä, CAD- suunnittelua ym. graafista suorituskykyä vaativia sovelluksia. HDX 3D Pro tukee mobiili-laitteita. Xendesktop HDX 3D Pro avulla voit välittää kattavan käyttökokemuksen. HDX 3D Pro tukee HTML5-tekniikkaa, tehden pääsyn helpoksi virtuaalisovelluksiin ja – työpöytiin, miltä tahansa päätelaitteelta. HDX 3D Pro graafista kiihdytystä käytetään yleisimmin seuraavien teknologioiden kanssa:

HDX3D <

CloudBridge

Citrix CloudBridge optimoi ja kontrolloi sovelluksia julkisen ja yksityisen verkon välillä, sekä pilvipalveluissa, tarjoten hyvän sovellussuorituskyvyn ja loppukäyttäjäkokemuksen. CloudBridge tarjoaa lisää suorituskykyä verkkoyhteyksiin. CloudBridge on markkinoiden johtava Citrix- tuotteiden optimoija, joka mahdollistaa myös protokollapohjaisen kiihdytyksen ja suojatun tunnelin kahden yrityksen sijainnin välille, sekä pitkälle kehittyneen palvelun laadun (QoS.). CloudBridge tarjoaa Citrix HDX -protokollaan parhaan optimoinnin viidessä ICA-liikennöintiprotokollan pääkanavassa. CloudBridge -pluginille saadaan yksittäisille etäkäyttäjille lisää nopeutta verkkoyhteyksiin.

Cloud Bridge

Koulutuspalvelut

Cloud Bridge

Nyt Access Solutions Oy:n kautta Arrow ECS Education- kursseja.
Voit valita mm. Citrix tai Trend Micro- kursseja. Nyt uusimpana Citrixiltä mm. XenDesktop 7.5, XenApp 7.5 ja Netscaler 10. Kursseja löytyy aloittelijoille sekä kokeneemmille asiantuntijoille. Kurssien vaikeusaste määräytyy käyttäjän osaamisen mukaan.
Tässä linkki koulutussivustollemme:
Arrow ECS Access Solutions Partner KOULUTUS2014

Varaa paikkasi heti!