Application DeliveryAccess SolutionsNetwork AccelerationGreen IT

Riverbed Gold partner

Riverbed

Access Solutions Oy on nyt Riverbed Gold partner. Riverbed-tuotteet keskittyvät verkon kiihdyttämiseen. Ovatko verkkoyhteyksiesi vasteajat ovat liian pitkät ja tarvitset verkkoosi lisää nopeutta? Tuntuvatko Office 365, Sales Force tai Google-palvelut hitaalta? Onko pilvipalvelun (mm. Amazon, MS Azure) varmistusjärjestelmän nopeus riittävä? Riverbed-tuotteilla saat pilviyhteyksiin lisää vauhtia. Oletko kyllästynyt ylläpitämään etätoimipisteissä olevia palvelmia? Nyt voit provisioida levyjärjestelmästäsi loogisen levyalueen etätoimisteeseen. Jos joku edellä mainituista asioista aiheuttaa sinulle ongelmia, ota yhteyttä meihin niin toteutamme teille ratkaisun. Tutustu tuotteeseen tarkemmin: www.access-solutions.fi/riverbed tai www.riverbed.com

PHD Virtual Reseller

PHD virtual

Tarvitsetko Vmware- tai Xenserver-virtualisointialustaasi toimivan varmistusjärjestelmän? Access Solutions jälleenmyy PHD Backup -tuotteita, joilla voit turvallisesti varmistaa virtuaalikoneesi. PHD backup integroituu suoraan Vmwaren ja Xenserverin hallintaliittymään ja keskustelee suoraan virtualisointialustan kanssa. Varmuuskopiointi sujuu nopeasti kahdennettuun levytilaan ohjatuilla ajastustoiminnoilla. Muita merkittäviä ominaisuuksia ovat mm. Site recovery, Fast Exchange Recovery, Data protection, Risk Management Report jne. Tutustu tuotteeseen tarkemmin: www.phdvirtual.com

Igel ja Dell Wyse Thin Clientit

Igeltech Dellwyse

Thin client on energiatehokas vaihtoehto perinteiselle pöytäkoneelle. Thin clientin sähkönkulutus on vain n. 7-16 W. Nyt uutuutena saat Igel thin clientit Access Solutionsilta. Igel on Linux-pohjainen thin client, josta löytyy valmiita plugineita moniin eri sovelluksiin. Dell Wyse on ThinOS-pohjainen thin client, joka soveltuu mm. Xendesktop ratkaisuihin. Igeliltä ja Dell Wyseltä saat myös Windows 7 embedded mallit. Molemmilta valmistajilta saat sekä perus- että raskaaseen käyttöön soveltuvat thin clientit ja keskitetyn hallinnan thin clienteille.

Citrix Gold Partner

Citrix Gold Partner

Access Solutionsilta saat myös Citrix-ratkaisut räätälöitynä tarpeeseesi. Toimiiko Citrix Xendesktop-ympäristösi hitaasti ja ovatko kirjautumisajat liian pitkät? Tarvitsetko ympäristön auditointia, laajentamista tai siirtämistä pilveen? Access Solutions Gitrix Gold partnerina tekee nämä luottamuksella ja pitkällä ammattitaidolla.

Amazon Web Services partner

Amazon web Services partner

Onko yritykselläsi tarve siirtää palveluita pilveen? Pilvessä maksat vain käyttämästäsi kapasiteetista. Access Solutionsin kautta saat Amazon Web services pilvipalvelut: varmistusratkaisut, tietokannat, virtualipalvelimet, tallennustilan jne.

Symantec Partner

Access Solutions on Symantec Registered partner ja saat kauttamme myös Symantec-tuotteet. Symantecilta saat mm. monipuoliset varmistusratkaisut pienyrityksistä suuriin konserneihin. Varmistusratkaisuilla voi tehdä varmistuksen nauhalle, levylle tai pilveen tarpeesi mukaan. Onko yrityksesi käytössä palvelimia tai etätyöratkaisuja? Access Solutionsin kautta voit hankkia itsellesi laadukkaan Thawte ja Symantec sertifikaatin. Jos tietoturvasi on tärkeää, hanki sertifikaattisi meiltä!

Trend Micro Bronze Partner

trendmicro

Tarvitseeko VDI-ympäristösi toimivan virusturvan? Access Solutions on Trend Micro Bronze partner. Trend Microlla on juuri VDI-ympäristöä varten tarkoitettu virusturvaohjelmisto, jolla turvaat VDI-ympäristösi suorituskykyä heikentämättä.

Kysy lisää jos kiinnostuit: info@access-solutions.fi