Verkon optimointi – Riverbed

Riverbed on maailman johtava verkonkiihdytyslaitteiden valmistaja, jolta löytyy optimointiratkaisu kaikentyyppisiin verkkoihin. Yhtiöllä on omat patentoidut algoritmit kahden pisteen välistä deduplikointia varten.

Riverbed-tuoteperhe tarjoaa monipuolisen valikoiman erilaisiin optimoinnin tarpeisiin. Perinteisen verkonkiihdytyksen varma ratkaisu ovat Steelhead CX -tuotteet. Levytilan konsolidoinnin tehokkaita vaihtoehtoja ovat Steelhead EX ja Granite. Cloud Steelhead on suunniteltu pilvipalveluiden kiihdytykseen. Whitewater on ratkaisu pilvipalveluiden käyttämiseen varmuuskopioinnissa.

Steelhead WAN -optimointi

Steelhead-tuotteet voivat olla virtuaalipalvelimia tai fyysisiä laitteita. Steelheadilla optimoidaan perinteisesti konesalin ja etätoimipisteiden välistä liikennettä – verkon kapasiteetin vuoksi hitaat sovellukset saadaan toimimaan toivotulla tavalla. Steelheadin avulla on mahdollista saavuttaa WAN-verkossa lähiverkon kaltainen suorituskyky esimerkiksi HTTP ja HTTPS-liikenteelle, SAP-, AutoCAD-, Microsoft (Exchange, Sharepoint,…) -sovelluksille, MS SQL- ja Oracle -tietokannoille, varmistus- ja replikointipalveluille, tiedostojaoille (Windows, Mac, Unix) sekä virtuaalityöpöydille (ICA, RDP). Riverbed tarjoaa myös Steelhead Mobile -ratkaisun, joka on tarkoitettu mobiilikäyttäjien verkon parantamiseksi. Cloud Steelhead nopeuttaa pilvipalveluita – kuten Office 365, Sales Force ja Google Apps – jopa 27 kertaa nopeammiksi.

WAN Optimointi

Granite

Granite on Riverbedin uusi ratkaisu, jolla voit konsolidoida loogisen levyalueen etätoimipisteeseen konesalistasi. Granite EX -laitteella voidaan ajaa virtuaalipalvelimia etätoimipisteessä ja konesalista konsolidoidulla loogisella levyalueella. Voit unohtaa ongelmat palvelimen etähallinnassa sekä etätoimipisteen varmistusratkaisuissa. Granitella on mahdollista toteuttaa etätoimipisteen VDI-ratkaisut. Granite-ratkaisun voit ottaa käyttöön myös olemassa olevan verkonkiihdytysratkaisun rinnalle käyttämällä Granite Core ja Granite -laitteita.

Granite

Whitewater

Varmista tietosi pilvipalveluun Whitewater-ratkaisulla. Whitewater on olemassa oleville varmistussovelluksille tarkoitettu pilviseinä, jonka avulla saat varmistuksesi tehokkaasti pilvipalveluun. Jos käytössäsi on varmistussovellus ja pilvipalvelu, Whitewaterilla saat nämä toimimaan järkevästi yhteen. Alla olevasta kuvasta näet yhteensopivat tuotteet.

Whitewater