Verkon optimointi – Citrix

Verkon optimoinnilla tarkoitetaan liikenteen tehostamisen keinoja verkossa, jolla on tietty kapasiteetti. Verkon optimointitekniikoista on hyötyä erityisesti, kun yrityksen etätoimipisteille tai liikkuville mobiilikäyttäjille halutaan tarjota yrityksen konesalipalvelut tehokkaasti käyttäen maailmanlaajuista WAN-verkkoa.

Citrix Branch Repeater tarjoaa WAN-verkon optimointiin ratkaisun, joka ei vaadi mitään muutoksia yrityksesi nykyiseen IT-ympäristöön.

Toimintaperiaate

Verkkoliikenne tunnistetaan, puretaan osiksi ja salataan. Näin voidaan tehostaa verkkoliikenteen priorisointia, joka takaa tärkeimmän tiedon nopean liikkumisen. Usein tarvittavan muuttumattoman tiedon verkonoptimointi tallentaa automaattisesti välimuistiin, eikä kyseistä tietoa tarvitse tämän jälkeen kuljettaa verkkopisteiden välillä.

Mahdollisuuksia konsolidointiin

Onko tavoitteenasi keskitetty palvelinympäristö tai pilvipalvelu, mutta verkon infrastruktuuri ei riitä sen toteuttamiseen? Verkonoptimoinnin avulla voit siirtää kaikki palvelimet keskitettyyn konesaliin tai pilvipalveluun. Myös tulostinjonot voidaan sijoittaa etäpisteen verkonoptimointilaitteeseen eikä etätoimipisteessä tarvita enää palvelimia. Repeater-tuotteet ovat saatavilla virtuaalisina ja laitteistoina. Voit hankkia aina itsellesi parhaiten sopivan mallin Citrixin Pay-As-You-Grow ohjelman ansiosta. Kysy tarjoustamme Citrix Branch Repeater -palvelusta!